29-річна обраниця Налчаджиоглу вперше висловилася про причини їхнього розставання напередодні його 47-річчя

Дівчина Налчаджиоглу: Коханий приймає мене з усіма моїми примхами
Фото: anastasija_foxy2 / Instagram

29-річна українська модель Анастасія Foxy 23 червня, відповідаючи на запитання фоловерів у Instagram Stories, уперше прокоментувала розставання і примирення зі своїм 47-річним бойфрендом, українським бізнесменом турецького походження Муратом Налчаджиоглу.

"Чому ви розійшлися з Муратом? Яка причина?" – запитали підписники.

"Хто сказав, що ми розійшлися? Наші стосунки перейшли на новий рівень. Просто більше я не хочу ділитися особистим, окрім гарних фото. Фото вирішила залишити. Усе інше – ваша фантазія", – заявила вона.

Фото: anastasija_foxy2 / Instagram

Дівчина Налчаджиоглу пояснила свою заяву про їхнє розставання своєю емоційністю.

"У мені немає межі, немає правил, немає законів, немає кордонів. Що хочу, те й роблю, так би мовити", – додала вона.

За словами моделі, Налчаджиоглу приймає її такою, якою вона є.

"Коханий приймає мене з усіма моїми примхами. Де є кохання, усе інше не має значення", – запевнила вона.

Фото: anastasija_foxy2 / Instagram

Контекст:

Налчаджиоглу й Анастасія Foxy оголосили про свій роман у січні 2024 року. 31 травня Анастасія Foxy повідомила, що вони з Налчаджиоглу розійшлися. Вона розмістила романтичне чорно-біле відео за їх участю, зазначивши, що, "незважаючи ні на що, це була красива історія". До свого коментаря вона додала зображення розбитого серця.

За годину після заяви Анастасії Foxy Налчаджиоглу також розмістив у Instagram Stories свою заяву. "Навіть якщо в тебе немає нічого зараз, у тебе є життя. І це головне", – написав він. Незабаром після цього екскохані відписалися одне від одного, а Анастасія Foxy видалила зі своєї сторінки всі їхні спільні фото. 5 червня знімки з екскоханою прибрав зі свого мікроблогу й Налчаджиоглу.

12 червня Анастасія Foxy першою звернулася в мережі до ексбойфренда, привітавши його із 47-річчям.

Із 17 червня Налчаджиоглу й Анастасія Foxy проводять час на турецькому курорті в Бодрумі. Разом із Налчаджиоглу там відпочиває і його 13-річна донька Софія від першого шлюбу.

21 червня пара засвітила обручки на безіменних пальцях своїх правих рук, але коментувати цього не стала. Водночас кохана бізнесмена назвала його в мережі чоловіком.