31-річна принцеса Беатріс повідомила Єлизаветі II, що чекає первістка

Принцеса Беатріс вийшла заміж за мультимільйонера Мапеллі-Моцці влітку 2020 року
Фото: ЕРА

Онучка королеви Великобританії Єлизавети II, 31-річна принцеса Беатріс чекає первістка – пологи очікують восени 2021 року. Про це 19 травня повідомляють на офіційній сторінці Букінгемського палацу в Instagram.

"Принцеса Беатріс і пан Едоардо Мапеллі-Моцці дуже раді повідомити, що восени цього року вони чекають на дитину. Королеву поінформували, і обидві родини раді цій новині", – ідеться в публікації.

Статі дитини не повідомляють.

Контекст:

Принцеса Беатріс і британський мультимільйонер Едоардо Мапеллі-Моцці оголосили про заручини у вересні 2019 року, але після скандалу з американським фінансистом Джеффрі Епштейном, у який виявився вплутаним принц Ендрю, батько Беатріс (син королеви Єлизавети II), з весіллям довелося почекати.

У лютому 2020 року стало відомо, що весільну церемонію заплановано на кінець травня, проте через коронавірус захід знову перенесли.

17 липня того самого року принцеса Беатріс і Мапелло-Моці таємно одружилися. За кілька днів королівський палац оприлюднив весільні фото пари.

Принцеса Беатрис – дев'ята в черзі на трон Великобританії.

Її чоловік має титул графа. Раніше у нього були стосунки з лондонською архітекторкою китайського походження Дарою Хуанг. Від цього роману у нього є син Крістофер Вольм Мапеллі-Моцці.