66-річна Сандулеса возз'єдналася на сцені в Луцьку зі своїм колишнім чоловіком, 70-річним Бобулом. Відео

Під час концерту Сандулеса назвала Бобула легендою України
Фото: volynnews.com

66-річна українська співачка Лілія Сандулеса 1 березня виступила з концертом у Луцьку і возз'єдналася на сцені зі своїм ексчоловіком, 70-річним українським артистом Іво Бобулом. Репортаж із концерту опублікувало видання "Волинські новини".

Концертну програму відкрив Бобул, виконавши кілька своїх хітів.

Згодом на сцену вийшла Сандулеса. Артистка спочатку сольно виконала композиції зі свого репертуару.

А згодом Бобул і Сандулеса разом заспівали свої дуетні хіти. Сандулеса під час виступу назвала Бобула "легендою України".

Контекст:

Спільний концертний тур Бобула і Сандулеси розпочався 29 лютого в Рівному. Під час концерту артисти виконують свої хіти "А липи цвітуть", "Пізня зустріч", "Берег любові", "Зоряна криниця" і багато інших.

Сандулеса була третьою дружиною Бобула. Вони прожили разом 10 років і розлучилися 2002 року. Артисти виступали дуетом. Найвідоміші пісні з їхнього спільного репертуару – "А липи цвітуть", "Берег любові".

У грудні 2022 року Бобул говорив, що практично не спілкується із Сандулесою і навіть не знає, де вона. У листопаді 2023 року Бобул, коментуючи шлюб із Сандулесою, заявив, що причиною їхнього розлучення стала несумісність характерів. "Вона сильна жінка, я не боязкого десятка. Ну, слово за слово. Я намагався згладжувати, але не виходило", – сказав Бобул.

Зараз артист одружений учетверте. Разом із дружиною Наталією виховує сина Данила, хрещеним якого є другий президент України Леонід Кучма. Дружина молодша за Бобула на 12 років.