Бобул за 20 років возз'єднався зі своєю третьою дружиною Сандулесою. ЗМІ розповіли подробиці

Бобул поки не коментував возз'єднання дуету з колишньою дружиною
Фото: Іво Бобул / Facebook

Український співак Іво Бобул возз'єднався зі своєю третьою дружиною, українською артисткою Лілією Сандулесою, з якою раніше виступав дуетом. Про це 19 грудня повідомляють у Telegram-каналі "Музвар".

"Возз'єднання, на яке вже ніхто не очікував. Іво Бобул і Лілія Сандулеса, легенди української естради, після гучного розставання в 90-х знову вийдуть на одну сцену! А не виступали вони разом понад два десятиліття! Ба більше, окрім спільного сольника в Палаці "Україна" буде і тур містами України. Наш інсайдер повідомляє, що гучний камбек запланований на 2024 рік", – ідеться в повідомленні.

Відомо, що Бобул і Сандулеса під час виступів співатимуть свої хіти, серед яких "Берег любові" та "Пізня зустріч".

Ні Бобул, ні Сандулеса поки цієї інформації не коментували.

Контекст:

Сандулеса була третьою дружиною Бобула. Вони прожили разом 10 років і розлучилися 2002 року. Артисти виступали дуетом. Найвідоміші пісні з їхнього спільного репертуару – "А липи цвітуть", "Берег любові".

У грудні 2022 року Бобул говорив, що практично не спілкується із Сандулесою і навіть не знає, де вона перебуває. У листопаді 2023 року Бобул, коментуючи шлюб із Сандулесою, заявив, що причиною їхнього розлучення стала несумісність їхніх характерів. "Вона сильна жінка, я не боязкого десятка. Ну, слово за слово. Я намагався згладжувати, але не виходило", – сказав Бобул.

Зараз артист одружений учетверте. Разом із дружиною Наталією виховує сина Данила, хрещеним якого є другий президент України Леонід Кучма. Дружина молодша за Бобула на 12 років.