77-річний Елтон Джон повідомив, що втратив зір через інфекцію

Елтон Джон: Я одужую, але це надзвичайно повільний процес
Фото: ЕРА

77-річний британський співак Елтон Джон через інфекцію втратив зір. Про це він повідомив 4 вересня в Instagram.

"Протягом літа я боровся з важкою очною інфекцією, яка, на жаль, залишила мене з обмеженим зором на одне око. Я одужаю, але це надзвичайно повільний процес, і мине деякий час, перш ніж зір повернеться до ураженого ока", – написав артист.

Співак додав, що проходив реабілітацію вдома.

"Я дуже вдячний чудовій команді лікарів і медсестер, а також моїй сім’ї, яка так добре дбала про мене протягом останніх кількох тижнів. Я спокійно провів літо, відновлюючись удома, і почуваюся позитивно щодо прогресу, якого я досяг у своєму лікуванні й відновленні", – додав він.

Фото: eltonjohn / Instagram

Контекст:

Елтон Джон почав виступати в середині 1960-х зі своїм гуртом Bluesology, а його перші закордонні сольні гастролі стартували в Лос-Анджелесі 1970-го.

За свою кар'єру артист дав понад 4 тис. концертів у більше ніж 80 країнах світу. На рахунку музиканта – 31 платиновий і 38 золотих альбомів. Його сингл 1997 року Candle in the Wind став найбільш продаваним за всю історію музичної індустрії.

Прощальний тур Farewell Yellow Brick Road стартував 2018 року. 10 липня 2023 року артист оголосив про завершення гастрольної діяльності.