Alena Magdalen заспівала хіт Білик і Кузьми "Мовчати" в аранжуванні Бебешка. Аудіо

Alena Magdalen: Мовчання тут не є пусткою, а, навпаки, наповнене змістом і почуттями, які неможливо виразити словами
Фото: alenamagdalen / Instagram

Українська співачка, учасниця гурту "Пающіє труси" Alena Magdalen у YouTube презентувала пісню "Мовчати" в аранжуванні українського продюсера Володимира Бебешка. Про це команда артистки повідомила інтернет-видання "ГОРДОН".

"Пісня "Мовчати" передає ідею глибокого розуміння між двома людьми, яке не потребує слів. Мовчання тут не є пусткою, а, навпаки, наповнене змістом і почуттями, які неможливо виразити словами. Фрази на кшталт "сльози ковтати" і "про що ніколи не змогла би збрехати" вказують на глибокі переживання, які не потребують вербалізації, а спільне мовчання стає актом розуміння й підтримки, – зазначила артистка. – Ця пісня виразно показує, як інтимні стосунки можуть будуватися не лише на словах, а й на глибокому емоційному зв'язку, що не потребує вербального вираження".

На своїй сторінці в Instagram артистка, анонсуючи пісню, зізналася, що любить цю композицію зі школи.

Контекст:

Автором слів і музики до пісні "Мовчати" є український співак Кузьма Скрябін. Він уперше виконав цю композицію 2003 року разом з українською співачкою Іриною Білик. Улітку 2022 року Білик презентувала нову версію цієї пісні, заявивши, що тепер вона не про кохання, а про війну.