alyona alyona висловилася про конфлікти з Jerry Heil і пояснила, чому їхні шляхи розійшлися

alyona alyona й Jerry Heil представляли Україну на "Євробаченні 2024" з піснею Teresa & Maria
Фото: alyona alyona / Facebook

Українська співачка alyona alyona у коментарі, який 9 вересня опублікували на YouTube-каналі радіо "Люкс ФМ", пояснила, чому після участі в "Євробаченні 2024" їхні шляхи з Jerry Heil розійшлися.

"Чи були у вас за цей час конфлікти з Jerry Heil, тому що в людей склалося враження, що, коли ви повернулися в Україну, ваші шляхи трохи розійшлися?" – запитала у співачки ведуча Наталія Тур.

"Ні, це не через конфлікти. І конфліктів як таких у нас немає, тому що ми різні. Я експресивна, а Яна – вона така, м'яка. А розійшлися наші шляхи, тому що ми на час "Євробачення" відклали кожен своє життя. І коли закінчилося "Євробачення", кожен просто нирнув у своє – у сім'ю, у стосунки, в особисті пісні, які були відкладені", – відповіла артистка.

За словами артистки, вона не відкидає, що в майбутньому вони знову заспівають разом.

"Це, напевно, правильно, щоб не вигоряти один від одного, ми розійшлися реалізувати те, що відклали, щоб потім як з'єднатися!" – сказала alyona alyona.

Контекст:

alyona alyona і Jerry Heil представляли Україну на "Євробаченні 2024" з піснею Teresa & Maria. Сумарно від глядачів і від професійного журі вони дістали 453 бали, з яких 307 – від глядачів, а 146 – від професійного журі. У підсумку Україна посіла третє місце.

Після завершення конкурсу alyona alyona сама повернулася в Україну, а Jerry Heil вирушила до Канн (Франція). Якийсь час після "Євробачення 2024" артистки сольно виконували їхню конкурсну пісню.