"Анонс рвав пердаки на запоребрику". Тополя розповів, куди спрямували гроші від продажу квитків на концерт у Криму

Тополя: Отже, партнерами цього концерту було, є і буде Головне управління розвідки (ГУР)
Фото: Тарас Тополя / Facebook

Фронтмен українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя в інтерв'ю, опублікованому 16 жовтня на YouTube-каналі української журналістки Аліни Шаманської, прокоментував звинувачення в популізмі після того, як колектив навесні 2023 року анонсував концерти в українському Криму на серпень 2024 року.

"Дехто називає концерт у Криму в Ялті популізмом", – звернулася до Тополі Шаманська.

"Отже, партнерами цього концерту було, є і буде Головне управління розвідки (ГУР). Зараз ми зібрали 4,5 млн із квитків і передали ГУР на певний вантаж, який уже працює на деокупацію Криму. Нещодавно на одній косі на Кримському півострові замайорів синьо-жовтий прапор, а перед цим були знищені зенітні ракетні комплекси, жива сила ворога, бронетехніка. У цьому всьому і є, у тому числі, внесок усіх тих, хто купив квиток до Ялти. Далі вони дорожчають", – заявив артист.

Тополя додав, що гроші, вторговані від продажу квитків на майбутні концерти гурту в Ялті, спрямовують на роботи з деокупації Криму.

"Концерт у Криму обов'язково відбудеться на стадіоні "Авангард" у Ялті. Зараз відкрита дата, і тим, хто вважає, що це якийсь там популізм чи ще щось, – ну, вивчіть, що таке інформаційна робота, що таке інформаційні певні вкиди, що таке ІПСО (інформаційно-психологічна операція. – "ГОРДОН"), і просто проаналізуйте, як цей концерт, як анонс цього концерту рвав пердаки на запоребрику і продовжує далі, тому ми робимо те, що вважаємо за потрібне, правильне під командуванням людей, які знають, для чого це потрібно і як це потрібно", – резюмував фронтмен гурту "Антитіла".

Контекст:

27 квітня 2023 року гурт "Антитіла" оголосив про старт продажу квитків на свій концерт в українській Ялті (Крим) на стадіоні "Авангард". Датою проведення було оголошено 23 серпня 2024 року.

За рік Тополя підтвердив, що цей концерт відбудеться. "Єдиний нюанс – він може статися трішки іншою датою, але Крим буде український, і в Ялті на стадіоні зберуться українці, для того щоб співати українських пісень під жовто-синім прапором. Усе буде Україна! Слава Україні!" – зазначив артист.