Badstreet Boys переспівали хіт Baby One More Time, щоб зібрати 3 млн грн для ГУР. Відео

Учасниками Badstreet Boys є Байдак, Свищ, Тимошенко, Слава Кедр і Dantes
Фото: mc_svarka / Instagram

Український гурт Badstreet Boys, який створює пародії на світові хіти, 7 вересня в Instagram і YouTube презентував новий кліп. Цього разу учасники гурту записали пародію на хіт американської співачки Брітні Спірс Baby One More Time.

Музиканти присвятили презентацію Дню військової розвідки й оголосили новий збір у розмірі 3 млн грн на придбання дронів MAGURA V5.

"Вітаємо наших друзів із ГУР із Днем військової розвідки! Бажаємо нам усім хороших новин. А російському флоту – поганих. І щоб цих новин було більше, нам треба більше дронів MAGURA V5. Залітайте на наш святковий збір на 3 млн. Усі гроші підуть саме на цей проєкт", – ідеться в дописі.

Контекст:

Учасниками Badstreet Boys є коміки Василь Байдак, Олег Свищ, Антон Тимошенко і Слава Кедр (Єв Жу), а також співак Dantes.

14 липня Badstreet Boys презентували кліп на пісню "Це так", щоб зібрати 7 млн грн на дрони для 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, Головного управління розвідки і Сил спеціальних операцій ЗСУ. Українці зібрали потрібну суму за вісім днів. Серед учасників збору розіграли мед від Ющенка.

Новий трек і відеоробота стали пародією на пісню Sorry Seems To Be The Hardest Word, яку виконав британський співак Елтон Джон разом із британським гуртом Blue. Ющенко у кліпі втілив образ Елтона Джона, зігравши на роялі й кілька разів промовивши фразу: "Це так". У пісні музиканти називають Ющенка "магнітом для донатів" і "ментальним ювеліром".