Чоловік Єфросиніної іронічно висловився про її конфлікт із Горбуновим

Єфросиніна зізналася Хромаєву, що дуже хвилювалася перед розмовою з ним
Скріншот: Маша Єфросиніна / YouTube

Український бізнесмен і військовослужбовець Тимур Хромаєв, який 4 червня став першим героєм нового YouTube-шоу своєї дружини, української ведучої Маші Єфросиніної, на початку розмови іронічно висловився про її давній конфлікт з українським ведучим Юрієм Горбуновим.

"Я сказала в Stories, що в мене запускається проєкт і що у мене буде героєм першого випуску людина, перед зустріччю з якою я дуже сильно хвилююся. Люди одразу почали вгадувати. Угадай, кого передбачали – перед ким я так сильно можу хвилюватися в цьому житті?" – звернулася до чоловіка Єфросиніна.

"Не знаю. Юра Горбунов?" – іронічно запитав Хромаєв і засміявся.

"Хвилюватися? Ну ти що?" – обурилася Єфросиніна.

Вона зазначила, що серед людей, яких називали її підписники, був український президент Володимир Зеленський, ексголовнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний і сам Хромаєв.

"Опа", – відреагував чоловік ведучої.

Контекст:

Єфросиніна в липні 2023 року заявила, що давно не спілкується з Горбуновим. Вона наголосила, що Горбунов перестав для неї існувати ще 2021 року. Причин конфлікту вона називати не стала. Про свій конфлікт із Горбуновим Єфросиніна заявила, реагуючи на скандал, пов'язаний із його наміром зняти серіал за бюджетні гроші вартістю 33 млн грн, прототипом одного з основних персонажів якого став власник ФК "Інгулець", аграрій Олександр Поворознюк.

У серпні Горбунов в інтерв'ю українській журналістці Аліні Доротюк заявив, що Єфросиніна сказала лише частину правди, і порадив запитати про причини конфлікту, який виник між ними, у самої ведучої.

Єфросиніна й Горбунов разом вели шоу "Підйом" на "Новому каналі". До конфлікту колеги вітали одне одного в мережі з днем народження, дружили сім'ями, а також запрошували одне одного на дні народження.