Дмитро Ступка похвалився відпочинком на Гаваях у компанії своєї нової дівчини. Фото

Про роман із Калабішкою Ступка повідомив улітку 2023 року
Фото: stupka777 / Instagram

Український актор Дмитро Ступка, який проживає у США, 19 червня розмістив у Instagram фото, на яких його знято під час відпочинку на Гаваях у компанії нової дівчини, української співачки Юлії Калабішки.

"Всі факели померкли перед нею!
Вона сіяє вродою своєю
На щоках ночі, як діамант безцінний
У мавра в вусі; скарб занадто цінний,
Занадто дорогий він для життя
І для землі! Вона – любов моя!
Її оточують прекрасні дами,
Вона ж між них – голубка між галками!
Як закінчать танок – я підійду,
За ніжну ручку я її візьму,
І щастя неземне тоді відчую…" – присвятив він вірші своїй обраниці.

Фото: stupka777 / Instagram

В Instagram Stories Ступка також показав кадри з відпочинку на Гаваях.

Контекст:

Восени 2021 року Дмитро Ступка разом із на той момент дружиною, українською блогеркою білоруського походження Поліною Логуновою й донькою переїхав у США. У квітні 2022 року Логунова заявила про розлучення зі Ступкою. Пара офіційно розірвала шлюб навесні 2023 року.

За словами Ступки, 23 лютого 2022 року він повертався в Україну, але, "коли був у повітрі, сталося повномасштабне вторгнення [країни-агресора] Росії". "Я прилетів у Стамбул, і все – небо над Україною було закрите", – розповідав він.

Після цього, за словами Ступки, він переїхав до Польщі, де провів півтора місяця, займаючись волонтерською діяльністю, а потім повернувся у США.

Раніше Ступка викладав у Київському національному університеті культури та мистецтв і був актором Київського театру імені Франка, знімався в кіно й працював на телебаченні.

У серпні 2023 року Ступка повідомив, що перебуває у стосунках з українською співачкою Юлією Калабішкою, яка також проживає у США разом зі своїм сином.