Дьомін заявив, що Цибульську поза очі в українському шоу-бізнесі називали "колгоспницею". Співачка відповіла

Цибульська заявила, що колгоспницею її називав режисер Боднарчук, який "завжди вважав українську культуру провінційною"
Фото: Оля Цибульська / Facebook

Український ведучий Слава Дьомін під час інтерв'ю з українською співачкою Ольгою Цибульською заявив, що в українському шоу-бізнесі поза очі артистку називали колгоспницею. Запис цієї розмови опубліковано 9 червня на YouTube-каналі "Дім".

"Я відкрию тобі таємницю – я розмовляв з одним артистом, це було десь, напевно, роки чотири тому. І ми якось заговорили про артистів, і, коли почали про тебе говорити, знаєш, яке слово він підібрав? Тоді! Колгоспниця", – сказав Дьомін.

"Дякую за комплімент насправді. Я як людина з провінції дуже спокійно і з повагою ставлюся до колгоспниць. Я вважаю, що це дуже розумні, мудрі й класні люди. Це, до речі, любив мене так обзивати Олег Боднарчук у своїх чатах і у Facebook, бо для таких людей, як Олег, українська культура завжди була провінційною, чимось немодним", – відреагував співачка.

Вона додала, що українське походження ніколи не викликало в неї жодних комплексів.

"Я завжди з гордістю це несла. Пам'ятаю, який бум я викликала на телебаченні, коли з'явилася, бо мало хто розмовляв українською", – наголосила артистка.

Контекст:

Цибульська народилася 1985 року в Рівненській області. 2007 року у складі дуету стала переможницею шоу "Фабрика зірок" на "Новому каналі". Сольну кар'єру артистка розпочала 2009-го.

У жовтні 2020 року співачка презентувала перший альбом "По барабану", присвятивши його своєму 35-річчю. Найбільш відомі пісні з репертуару Цибульської – "Сукня біла", "Сонечко", "Чекаю. Цьом", "Киця".