Цибульська відреагувала на чутки про те, що через неї Dzidzio розлучився зі співачкою Slavia

Цибульська разом із чоловіком виховує сина Нестора
Фото: Оля Цибульська / Facebook

Українська співачка Ольга Цибульська 9 червня в ефірі каналу "Дім" прокоментувала чутки про роман з українським артистом Михайлом Хомою (Dzidzio).

"Те, що тобі принесло досить непогані результати в піарі, – це скандал із Dzidzio. Усі говорили, що це через тебе Dzidzio розійшовся зі своєю дружиною і що ти його коханка. Як ти це використала для себе і для своєї кар'єри?" – запитав у співачки ведучий Слава Дьомін.

Цибульська заявила, що "ці історії працюють".

"Завдяки цій історії люди, які не цікавляться музикою, дізналися, хто така я і хто такий Dzidzio. Ми іноді в інтерв'ю прямо в лоба говорили, що ви ці історії вигадуєте, але що б ми не говорили, досі всі кажуть, що мій син схожий на Dzidzio", – сказала співачка.

Вона додала, що не бачить себе в ролі коханки.

"Історія коханки – точно не моя, тому що я за пісюном у черзі стояти точно не буду", – підсумувала артистка.

Контекст:

Цибульська і Dzidzio – колеги й куми. 2018 року вони стали хрещеними батьками хлопчика на ім'я Денис. Про це Цибульська повідомила на своїй сторінці в Instagram. Колишня дружина артиста, українська співачка Slavia в жовтні 2021 року заявила, що Цибульській було вигідно подавати стосунки з її чоловіком так, щоб усі думали, ніби між ними роман.

Dzidzio і Slavia офіційно розлучилися 14 червня після восьми років шлюбу. Дітей у пари не було.

Ольга Цибульська заміжня за українським бізнесменом Сергієм Грисюком. Вони знайомі понад 20 років. У пари є син Нестор (2015). Чоловік співачки – директор ТОВ "Радивилівмолоко". Співачка до повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну довго приховувала свого чоловіка.