Дорофєєва на сцені, 10 тис. глядачів у залі. Як відбувся сольний концерт Макса Барських "Зорепад" у столичному Палаці спорту. Фото

Дорофєєва підтримала Макса Барських на прем'єрі його нового шоу
Фото надала команда Макса Барських

1 грудня у столичному Палаці спорту відбулася прем'єра нового концертного шоу українського артиста Макса Барських "Зорепад" на підтримку його однойменного альбому. Інтернет-видання "ГОРДОН" публікує фото, які зробила команда артиста під час концерту.

Креативним продюсером шоу став Алан Бадоєв, а режисером і хореографом-постановником – Руслан Махов. Частину коштів, отриманих від продажу квитків, артист передасть на підтримку ЗСУ. Після сольника в Києві артист вирушить із цим шоу на гастролі Україною.

"У момент, коли я сумнівався, саме українці переконали мене переходити повністю на українську. Мій вибір не лише підтримали, але допомогли знайти нового себе у творчості. Тому мені є за що дякувати кожному українцю, – розповів артист. – Шлях, який долає Україна, дорівнює дорозі, яку долає кожен українець. Учора в Палаці спорту відбулося шоу "Зорепад". Я вийшов до вас і розповів історію свого шляху за ці майже два роки війни. Від першого дня, коли, здавалося, не буде більше пісень і не буде виступів, і до вчора, коли 10 тис. людей співали зі мною старі й нові пісні українською".

Гостею шоу стала українська співачка Надя Дорофєєва.

Концерт артиста відвідали також продюсер Михайло Ясинський із дружиною Ольгою, журналістка Раміна Есхакзай, співачка Jerry Heil та інші знаменитості.

Контекст:

Макс Барських (справжнє ім'я – Микола Бортник) народився в Херсоні у 1990 році.

До нападу РФ на Україну співак будував кар'єру, зокрема, у Росії. Після вторгнення російських окупантів в Україну співак засудив агресію РФ і відмовився повертати росіянам гроші за квитки на свої концерти, які було заплановано у РФ, але скасовано після нападу Росії на Україну. Гроші передали на гуманітарну допомогу Україні.

Співак також заборонив будь-яке використання своєї музики в РФ.