"Другий раз не пробачив, вистачило мізків". Melovin розповів про своє особисте життя після зради

Melovin: Я був у стосунках майже два роки, дізнався про зраду, і все закінчилося
Фото: MÉLOVIN / Facebook

Український співак Melovin після розставання не перебуває у стосунках. Про це він розповів в інтерв'ю, яке 13 жовтня опублікували на сайті "Суспільне Рівне".

"Я був у стосунках майже два роки, дізнався про зраду, і все закінчилося. Я не збираюся замикатися, ходжу на побачення. Я був на побаченнях із дівчатами й хлопцями. Мені комфортно, класно, а як буде далі – побачимо, життя підкаже. Я хочу жити далі. Якщо попалася не сильно свідома людина – це не моя проблема, значить, я маю бути в наступних стосунках ще більш свідомим", – розповів він.

Він додав, що ще не "відійшов від зради".

"Мені важко даються деякі пісні на сцені, бо я починаю наново це проживати й у мене починає підвищуватися цукор. Тому поки що я проживаю такий етап, і він мені теж подобається. Класно, що я дізнався це і перегорнув сторінку, другий раз не пробачив, вистачило мізків", – зізнався співак.

Контекст:

Melovin (Костянтин Бочаров) народився 1997 року в Одесі. 2017-го він став фіналістом національного відбору пісенного конкурсу "Євробачення".

У травні 2018 року з піснею Under The Ladder співак представляв Україну на "Євробаченні" в Лісабоні (Португалія) і посів 17-те місце.

Улітку 2021 року співак здійснив камінг-аут, заявивши про свою бісексуальність. Восени 2023 року співак зізнався, що в нього невиліковна хвороба  цукровий діабет типу MODY.