Дурнєв: ЗСУ – красені. Показали такий клас. Це просто найсильніша армія світу. Я, звичайно, пишаюся

Дурнєв: Думаю, зараз весь світ, кожен військовий дивиться на ЗСУ і просто заздрить, захоплюється
Фото: aleksey_durnev / Instagram
Український блогер і ведучий Олексій Дурнєв 10 квітня в ефірі каналу ICTV заявив, що пишається українською армією, яка захищає Україну від російських окупантів.

"ЗСУ – красені. Думаю, зараз увесь світ, кожен військовий дивиться на ЗСУ і просто заздрить, захоплюється, хоче бути причетним і хоче вчитися. Раніше навіть ми, знаєте, якось думали, що нам потрібні інструктори, треба свою армію підтягти. Думаю, що зараз армія, скажімо, Польщі дивиться, як наші генерали воюють, як наші хлопці воюють, яка тактика, стратегія, і такі: "Нам треба з ними поговорити, послухати, що вони скажуть". Тобто показали такий клас. Це просто найсильніша армія світу. Я, звичайно, пишаюся", – сказав Дурнєв.

Відео: Телеканал ICTV / YouTube


Війна Росії проти України. Головне
 (оновлюється)

Контекст:

Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого.

Дурнєв, коментуючи мародерство, яке чинять російські окупанти в українських містах, заявив, що в російську армію йдуть служити "найкінченіші люди". "Вони без освіти, відповідно, точно такі самі у них дружини та сім'ї доньки алкашів, яких із дитинства б'ють, кривдять. Це просто наволоч, розповів Дурнєв. Вони брали жіночу ношену білизну. Це складно уявити дівчину, якій ти приносиш із війни чужі труси, а вона така: "Блін, ти красень!" Це складно уявити, що це за людина така!"