Ексдружина Ярославського відгуляла на дні народження дочки російського екснардепа від "Единой России"

Ярославська показала, як проводить час із росіянкою
Фото: marinka / Instagram

Колишня дружина 63-річного українського підприємця Олександра Ярославського Марина Ярославська 11 березня в Instagram Stories розмістила фото, зроблені на вечірці з нагоди дня народження російської світської левиці Ельсіни Хайрової.

"Щасливого дня народження, люба Ельсіно!" – написала Ярославська.

На знімку ексдружина українського підприємця позує з телефоном у руці, стоячи біля винуватиці урочистості. У цей момент Хайровій вручали торт із запаленими свічками.

Локації, на якій відбулося свято, Ярославська не вказала. Хайрова на знімках із того самого заходу написала в Instagram, що його проводили в Лондоні.

Фото: marinka / Instagram

Також Ярославська розмістила знімки з російською фотографкою Дарією Бах, яка проживає в Лондоні.

Фото: marinka / Instagram
Фото: marinka / Instagram

Контекст:

Хайрова – дочка ексдепутата Держдуми РФ від партії "Единая Россия" Ріната Хайрова. Колишній чоловік світської левиці – бізнесмен Дмитро Цвєтков. Також у неї був роман із голлівудським актором Томом Крузом.

Марина Ярославська (Свентицька) народилася в Ізюмі Харківської області. З Ярославським вона познайомилася 2004 року. Після 12 років спільного життя бізнесмен освідчився Марині. Весілля вони зіграли в Лондоні.

Для Ярославського цей шлюб став третім. У пари троє дітей – син і двоє доньок. Різниця у віці між колишнім подружжям становить 29 років.

10 лютого 2022 року після резонансної ДТП Ярославський покинув країну. Улітку його пресслужба повідомила, що він повернувся в Україну. Свого місця перебування зараз бізнесмен не афішує.

У квітні 2023 року подружжя розлучилося.