Екснаречену Кличка, яка лікувалася від алкозалежності, доправили в реабілітаційний центр – ЗМІ

У серпні 2018 року стало відомо, що Кличко й Панеттьєрі розійшлися
Фото: ЕРА

Колишня наречена українського боксера Володимира Кличка й мати їхньої спільної дочки Каї Євдокії, американська актриса Гайден Панеттьєрі перебуває на лікуванні в реабілітаційному центрі. Про це виданню In Touch 9 жовтня розповів співрозмовник з оточення актриси. Редакція не стала розголошувати ім'я цієї людини.

Повідомляють, що Панеттьєрі доправили в реабілітаційний центр після того, як 6 жовтня її родич вирушив у Лос-Анджелес, щоб надати акторці допомогу. Відомо, що "стурбований родич" знаменитості також виселив її хлопця Браяна Гікерсона з будинку актриси.

Як зазначають у публікації, втручання родича знадобилося після того, як фанати актриси висловили стурбованість її станом після інтерв'ю, яке вона дала 18 вересня таблоїду People.

Контекст:

Кличко й Панеттьєрі зустрічалися з 2009 року, їхні заручини відбулися 2013 року. У грудні 2014-го в них народилася донька Кая Євдокія Кличко. Для кожного з батьків вона стала первістком.

У серпні 2018 року стало відомо, що Кличко й Панеттьєрі розійшлися.

У вересні 2022 року Панеттьєрі розповіла, що її змусили передати повне право опіки над дочкою її батькові. За кілька місяців до цієї заяви актриса зізналася, що в минулому протягом восьми місяців лікувалася від наркотичної й алкогольної залежності. За словами Панеттьєрі, наркотичні речовини вона почала вживати з 15 років, припинивши прийом цих стимуляторів, коли була вагітною, але після народження дочки Каї зірвалася.

Після розставання з Кличком у Панеттьєрі були публічні стосунки з Гікерсоном. Пара розійшлася після того, як суд заборонив актору, котрий бив Панеттьєрі, наближатися до актриси, а також телефонувати їй, писати і в будь-який спосіб звертатися через третіх осіб. Невдовзі вони відновили стосунки.