Ексобраниця Налчаджиоглу після аборту зробила заяву про аб'юз

Анастасія Foxy: Життя одне. Проживіть його щасливо
Фото: anastasija_foxy2 / Instagram

29-річна українська модель Анастасія Foxy, колишня дівчина 46-річного українського бізнесмена турецького походження Мурата Налчаджиоглу, порадила підписницям іти від стосунків, у яких є психологічне насильство.

"Ідіть не замислюючись", – написала Анастасія Foxy.

Вона порадила поберегти себе і свою психіку.

"Життя одне. Проживіть його щасливо. І якщо вам здається, то вам не здається! Ваше життя минає, час минає. Повірте, знайдеться людина, яка для вас", – написала модель.

Фото: anastasija_foxy2 / Instagram

Контекст:

28 червня модель під час спільного відпочинку з Налчаджиоглу в Туреччині показала тест на вагітність із двома смужками. "Найважливіше в житті – знайти правильного, відповідального попутника. Але, на жаль, не кожному це вдається", – написала вона.

За деякий час на її пост відреагував Налчаджиоглу. Він дорікнув обраниці в тому, що вона оприлюднила цю інформацію. "Я коли це бачив, я тобі казав: "Я найщасливіший чоловік у цьому світі, у якому ми з першого дня хотіли цього з тобою", – написав він.

Бізнесмен також звернувся до моделі із запитанням. "У мене одне запитання. Це було п'ять днів тому. Навіщо зараз це викладати і через Instagram це вести все?" – заявив він.

Після сварки закохані припинили публікувати спільні фото, а 16 липня Анастасія Foxy заявила, що вони розсталися. За словами екскоханої Налчаджиоглу, причиною розставання став аборт, який вона зробила на шостому тижні вагітності на початку липня. "Людина щодня говорила, як хоче від мене дитину, і, коли так сталося, він, мабуть, злякався. Я не поважаю чоловіків, які не відповідають за свої слова. Мій психічний стан через те, що відбувається останнім часом, був дуже кепським. Це і стало останнім..." – пояснила вона.

Налчаджиоглу поки не коментував її заяви про аборт і розставання. Пара перебувала у стосунках із січня 2024 року.