Фото Мелоні, на якому вона "із кривою гримасою" дивиться в бік Орбана, стало вірусним у мережі. Найяскравіші реакції й меми

На вірусному фото Орбана було зафіксовано спиною до Мелоні
Фото: ЕРА

У мережі став вірусним знімок фотографа німецького державного інформаційного агентства Кея Нітфельда, на якому зафіксовано прем'єр-міністерку Італії Джорджу Мелоні й прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.

Як пише видання Telex, фотографу вдалося зафіксувати Мелоні "із кривою гримасою на обличчі" в той момент, коли вона дивилась у бік Орбана, який стояв до неї спиною. Зазначають, що знімок було зроблено 11 липня – в останній день саміту НАТО. Реакція Мелоні стала джерелом мемів і жартів у мережі. Інтернет-видання "ГОРДОН" зібрало найяскравіші реакції.

"Просто Джорджа Мелоні побачила Вітю Орбана", – написали користувачі мережі, показавши вираз обличчя Мелоні великим планом.

"Орбан, тікай із планети, тобі п...зда", – відреагували в мережі X.

"Джорджа Мелоні зустріла Віктора Орбана на саміті НАТО. Хай подякує, що не вдарила", – пишуть користувачі Facebook.

"Фото не те що дня, а однозначно тижня", – прокоментувала українська волонтерка і блогерка Олена Монова в Telegram.

Контекст:

Редакція Telex зазначає, що Мелоні відома "своєю чесною мімікою", і згадує, що на саміті НАТО вона морщилася не лише через Орбана, а й "ефектно закотила очі" у зв'язку з тим, що президент США Джо Байден запізнився на одне зі слухань.