"Із ними не сумно". Найкраща подруга першої леді України показала, як тренується із другом Зеленського. Відео

Зеленська зізналася, що Пікалова – її найкраща подруга, а Кошовий казав, що дружить із Зеленським
Фото: ЕРА

Найкраща подруга першої леді України Олени Зеленської й ексдружина учасника студії "Квартал 95" Олександра Пікалова Ірина Пікалова 27 вересня розмістила на своїй закритій сторінці в Instagram Stories відео, зняте під час тренування в залі. Ролик перепостив у свій мікроблог український остеопат Ярослав Закаблуцький.

Пікалова позує в кадрі разом із другом українського президента Володимира Зеленського, учасником студії "Квартал 95" Євгеном Кошовим.

"У тренуванні головне що? Головне – підтримка. Прийшли разом із Кошовим підтримати Закаблуцького і трішечки потренуватися. Із ними не сумно", – написала вона.

Контекст:

Володимир і Олена Зеленські народилися й навчалися у Кривому Розі.

У березні 2024 року Зеленська в інтерв'ю українському журналісту Дмитрові Комарову розповіла, що знайома зі своєю найкращою подругою з 18 років.

"Без подруг узагалі життя неможливе. Я, наприклад, свою подружку Ірину знаю з 18 років. Зараз мені 46. Більшу частину життя – разом. І жодного разу я не засумнівалася в тому, що це найкраща людина в моєму житті. І це дуже круто – мати подруг", – сказала тоді Зеленська.

Вона не уточнила прізвища подруги, але в червні 2019 року в Instagram писала, що товаришує з Іриною Пікаловою. Про інших своїх подруг із таким самим ім'ям перша леді України не згадувала.

Останнім часом Зеленська часто з'являється на публіці разом із Пікаловою, яка раніше працювала у студії "Квартал 95".

Кошовий у травні 2024 року розповідав, що періодично спілкується із Зеленським, якого називає своїм другом.