Перша леді України зустрілася у Кривому Розі зі своєю найкращою подругою. Фото

Зеленська: Без подруг взагалі життя неможливе. Я, наприклад, свою подружку Ірину знаю з 18 років
Фото: olenazelenska_official / Instagram

Перша леді України Олена Зеленська разом із чоловіком, українським президентом Володимиром Зеленським відвідала "Школу супергероїв", створену для лікування й навчання дітей за підтримки її однойменної фундації в одній із лікарень рідного міста – Кривого Рогу. Про це 20 серпня повідомляють на сторінці Зеленської у Facebook.

"Під час візиту до міста ми з президентом спеціально заїхали сюди, щоб побачити результат цієї співпраці. Команді фундації важливо, щоб це місце надихало, давало надію й підтримку для швидкого одужання", – зазначила Зеленська.

Фото: Олена Зеленська / Facebook

Під час відвідування школи перша леді України зустрілася зі своєю найкращою подругою – колишньою дружиною актора студії "Квартал 95" Олександра Пікалова Іриною Пікаловою (на фото – в синьому костюмі).

Фото: Олена Зеленська / Facebook

"Цього року фундація профінансувала створення шести "Шкіл супергероїв", залучивши кошти іноземних партнерів. Окрім Кривого Рогу, такі освітні класи при лікарнях працюватимуть у Вінниці, Рівному, Львові, Одесі й Полтаві. Перші три з них уже відкриті й готові до нового навчального року, – наголошують на сторінці Зеленської. – Уже сьогодні справжні супергерої в усіх цих закладах – діти, які, попри обставини, продовжують навчатися й розвиватися".

Фото: Олена Зеленська / Facebook

Контекст:

Володимир і Олена Зеленські народилися й навчалися в Кривому Розі.

У березні 2024 року Зеленська в інтерв'ю українському журналісту Дмитрові Комарову розповіла, що знайома зі своєю найкращою подругою з 18 років.

"Без подруг узагалі життя неможливе. Я, наприклад, свою подружку Ірину знаю з 18 років. Зараз мені 46. Більшу частину життя – разом. І жодного разу я не засумнівалася в тому, що це найкраща людина в моєму житті. І це дуже круто – мати подруг", – сказала тоді Зеленська.

Вона не уточнила прізвища подруги, але в червні 2019 року в Instagram писала, що товаришує з Іриною Пікаловою. Про інших своїх подруг із таким самим ім'ям перша леді України не згадувала.