"Мама сказала, що це фотошоп, але я вас запевняю, що ні". Волонтерка показала, який вигляд у реальному житті має перша леді України

Зеленська виховує двох дітей
Фото: Олена Зеленська / Facebook

Українська волонтерка Марія Данильченко під час проведення майстер-класу для дітей в інклюзивному таборі "Космотабір" зробила спільне фото з першою леді України Оленою Зеленською, яка також брала участь у заході. Знімок Данильченко розмістила 17 липня в Instagram.

"Мама сказала, що це фотошоп, але я вас запевняю, що ні, – прокоментувала знімок волонтерка. – Неймовірний день, чудові знайомства та плани на майбутнє".

Фото: mariyadanilchenko / Instagram

А такий вигляд Зеленська має на фото із цього заходу, які опублікували на її сторінці у Facebook. Для заходу вона обрала вишиванку і штани-палаццо.

Фото: Олена Зеленська / Facebook

Контекст:

Володимир Зеленський та Олена Кияшко (до заміжжя) познайомилися у шкільні роки. 2003 року вони одружилися. Пара має двох дітей. Дочка Олександра народилася 2004 року, син Кирило – 2013-го.

Зеленський офіційно обійняв посаду президента України 20 травня 2019 року. До цього він був керівником студії "Квартал 95", а його дружина – сценаристкою в цьому проєкті.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, яке розпочалося в лютому 2022 року, Зеленська разом із дітьми залишилася в Україні.

У вересні 2023 року в інтерв'ю ВВС Зеленська розповіла, що через війну їхня сім'я розділилася, і вона з дітьми зараз живе окремо від чоловіка.