"Я б так і жила в обмеженому світі". alyona alyona розповіла, що буде з її кар'єрою після того, як вона пішла від Клименка

alyona alyona: Я назавжди залишуся частиною лайнера
Фото: alyona.alyona.official / Instagram

Українська співачка alyona alyona 18 жовтня прокоментувала припинення співпраці з українським продюсером, засновником музичного лейбла Enko Іваном Клименком.

Вона порівняла музичний лейбл із човном, який перетворився спочатку на корабель, а потім на лайнер.

"З першого року існування на лайнері почали будуватися нові судна. І ось за декілька років судна виросли в кораблі, і їм прийшов час ставати на воду, формувати свою команду на борту і плисти окремо. Хтось від'єднує майже всі канати й мотузки, я назавжди залишуся частиною лайнера, проте всі ми продовжуємо плисти в одному напрямку – розвитку української музичної культури", – заявила артистка.

Вона додала, що має намір "розправити вітрила і плисти стрімко вперед".

"Мене переповнює невимовна вдячність за всі ці роки в тому океані разом. Цей колосальний досвід зробив нас сім'єю. Я мала честь познайомитися, попрацювати й подружитися з безліччю прекрасних творчих людей, святкувати підкорені вершини, розгрібати факапи й писати разом історію першопрохідців, яка стала основою для шляху всіх наступних проєктів. Дякую за духовний розвиток, бо без вас я б так і жила в обмеженому світі своїх поглядів. Дякую за кожну пораду й кожну мить вашого часу зі мною. Ціную безмежно", – додала артистка.

Контекст:

Чотири роки тому Клименко заснував музичний лейбл Enko.

17 жовтня він повідомив, що припинив співпрацю з alyona alyona. Крім того, Клименко більше не співпрацюватиме з українськими артистами Skofka, Kozak Siromaha, а також гуртом Kalush. Співпрацю з компанією продовжують такі артисти, як Kola, MamaRika й інші.