"Це пропаганда ліні". СолоХа висловилася про зовнішність Заріцької та alyona alyona

СолоХа: Що б там не казали Kazka і alyona alyona, що їм комфортно в цьому тілі й хороші аналізи, але я впевнена, що вони не хороші
Фото: alyona alyona / Facebook, kazka.band / Instagram

Українська співачка СолоХа в інтерв'ю, опублікованому 12 вересня на YouTube-каналі Oboze Life, висловилася про зовнішність українських артисток Олександри Заріцької та alyona alyona.

"Дивися, Олександра Заріцька забила на всі стереотипи, сказала: "Ідіть ви до біса, я така, яка є. Я кайфую від себе". Той же бодипозитив – як ти до цього ставишся?" – запитав у співачки блогер Богдан Беспалов.

"Ніяк, тому що, на мій погляд, це пропаганда нездорового способу життя, це пропаганда ліні. І я за те, щоб у нас були здорові люди, а в тілі, де зайвих 50, 70, а то й 100 кг, не може бути здоров'я. Що б там не казали дівчата, і Kazka, і alyona alyona, що їм комфортно в цьому тілі й хороші аналізи, але я впевнена, що вони не хороші", – заявила співачка.

За словами СолоХи, навіть позбувшись кількох кілограмів, людям буде легше рухатися.

"Навіть коханням займатися буде легше!" – запевнила вона.

Контекст:

СолоХа позиціонує себе як найспортивнішу співачку в українському шоу-бізнесі.

Заріцька після участі в шоу "Танці з зірками" на "1+1" восени 2021 року заявила, що схудла на 20 кг, а в січні 2022 року повідомила, що скинула вже 30 кг. Увесь цей час артистка підтримує свою форму, періодично публікуючи в мережі фото із зали.

alyona alyona у своїй творчості закликає шанувальників приймати себе і свої тіла такими, якими є. Співачка також називає себе сучасним секс-символом.

Улітку 2020 року співачка говорила, що має намір схуднути на 29 кг, але тоді їй не вдалося досягти поставленої мети. У вересні 2022 року артистка зізналася, що скинула 20 кг.