"Я хотіла б забрати трохи болю в тих, хто через це проходить". Дедженерес під час зустрічі з Мілою Куніс пожертвувала Україні $30 тис.

Дедженерес: Те, що відбувається в Україні, розриває моє серце
Скріншот: TheEllenShow / YouTube
Американська ведуча Еллен Дедженерес в ефірі свого шоу The Ellen Show виписала та передала гості своєї програми, американській актрисі українського походження Мілі Куніс чек на $30 тис. на підтримку України. Відповідне відео було опубліковано 24 травня на YouTube-каналі проєкту.

"Те, що відбувається в Україні, розриває моє серце. Я не уявляю, як це тобі, адже це твоя рідна країна, країна твоєї родини. Ти вже зібрала $35 млн, і я подумала, як я можу допомогти людям, які страждають і проходять через усе це. Я хотіла б забрати трохи болю в тих, хто через це проходить. Те, що відбувається, просто роздирає душу. Тому сьогодні я хотіла б дати тобі $30 тис.", – сказала Дедженерес.

Відео: TheEllenShow / YouTube

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

13 березня український президент Володимир Зеленський подякував Куніс та її чоловіку, американському акторові Ештону Кутчеру за надання благодійної допомоги Україні. Акторам вдалося зібрати $35 млн.

Джедженерес у квітні на своїй сторінці в Istagram опублікувала відео, у якому закликала світових лідерів надавати більше допомоги українським біженцям.