"Я стала щасливою у стосунках". Обраниця Кулеби розповіла, як пережила розлучення і звільнення

Павелецька перестала приховувати роман із Кулебою у квітні 2023 року
Фото: paveletskaya_svitlana / Instagram

Українська бізнесвумен Світлана Павелецька 16 жовтня в Instagram зізналася, що щаслива у стосунках з ексміністром закордонних справ України Дмитром Кулебою.

"Я знаю, що в житті кожної людини трапляються кризи. І в моменті, коли це з тобою відбувається, ти думаєш, що це найгірше, що може з тобою статися. І гіршого вже ніколи не буде, і все твоє життя летить шкереберть", – написала вона.

За словами Павелецької, сама вона пережила три кризові періоди у своєму житті.

"Перший був надто особистий і я не буду про нього говорити, другий – це розлучення. Третій – звільнення з роботи з "плюсів". І зараз я розумію, якщо повернутися назад, я б сказала собі: "Света, ти не маєш хвилюватися. Ти маєш зрозуміти, що доля чомусь дала тобі ці випробування. І насправді це тільки твій вибір – після цього випробування зробити стрибок уперед або зробити крок назад. І тоді я сказала собі: "Зупинися й уяви своє життя за рік. І якщо ти захочеш, твоє життя буде набагато кращим і зовсім інакшим". Бо твоє життя ніколи не залежить від людини, з якою ти ділиш дах, чи від людини, яка дає тобі роботу. Чи від будь-кого взагалі. Бо твоє життя залежить тільки від тебе".

Обраниця Кулеби зізналася, що після розлучення здобула особисте щастя.

"Можу сказати, що після розлучення я нарешті стала абсолютно щасливою у відносинах. І це ніколи не було б можливо, якщо б та історія зі мною не сталася, – наголосила вона. – Після звільнення з роботи я стала максимально самодостатньою. Хоча в момент звільнення мені здавалося, що нічого гіршого статися не може".

Контекст:

Павелецька – співвласниця видавництва "Книголав", колишня маркетингова директорка "1+1 медіа".

Вона була заміжня за українським бізнесменом Валерієм Павелецьким. 2013 року в пари народився син Олександр. Зараз Павелецькі розлучені.

Кулеба був одружений з Євгенією Кулебою – засновницею і керівницею громадської організації "Місто-сад", депутаткою Київради від "Слуги народу". У них двоє дітей: Єгор (2006) і Любов (2011). Про своє розлучення пара не повідомляла.

Павелецька перестала приховувати роман із Кулебою у квітні 2023 року. У липні 2024 року бізнесвумен зізналася, що в їхніх із Кулебою стосунках "трапляється різне", але головне – "завжди берегти й цінувати одне одного".