"Я такого чоловіка на поріг не пустила б". Цибульська висловилася про ймовірне повернення Винника в Україну

Цибульська: Артист з України та український артист – це два різні артисти
Фото: cybulskaya / Instagram

Українська співачка Ольга Цибульська порівняла Олега Винника, який виїхав з України, з невірним чоловіком. Про це вона розповіла в майбутньому випуску програми "ЖВЛ представляє" на каналі "1+1", повідомили на сайті ТСН.

"Це, знаєте, як чоловіки деякі є в житті. Він тебе обдурив, покинув, десь швендяв із якоюсь, притулявся, говорив їй, як любить, як без неї не може, а потім через два роки приплив і каже: "Я без тебе не можу", – сказала співачка.

Цибульська зазначила, що українці мають вирішувати самі, чи приймати такого співака. Вона додала, що треба двічі подумати, перш ніж зробити висновки.

"Я б такого мужика на поріг не пустила, а дівчата нехай вирішують. Мені здається, уже час набратися здорового глузду і зрозуміти, що артист з України та український артист – це два різні артисти", – заявила Цибульська.

Контекст:

Після повномасштабного вторгнення Винник перестав з'являтися на публіці й вести соцмережі. Улітку 2023 року в інтерв'ю українській журналістці Вікторії Курочці співак заявив, що виїхав з України 26 лютого 2022 року й живе в Берліні (Німеччина). "Я поїхав 26-го числа. І вивозив дуже багато людей", – коротко відповів тоді він. Співак зазначив, що є громадянином України, але має статус резидента Німеччини й 23 роки живе за кордоном.

10 серпня 2024 року помічниця артиста Валерія Барон заявила, що Винник має намір повернутися в український шоу-бізнес із новою піснею під назвою "Мої люди".

Горбенко 13 серпня звинуватив Винника й Барон у брехні. Він також заявив, що Винник нібито покинув Україну 27 лютого, ховаючись під пледом в автомобілі його дружини Ніни Горбенко. Продюсер уточнив, що за кермом автомобіля була дружина Винника, співачка Таїсія Сватко.