"Навангував". Бебешко попереджав експродюсера Винника про ситуацію, яка склалася з артистом

Винник, який утік до Німеччини, заявив, що готується до світового концертного туру
Фото: Офіційна фан-група Олега Винника "Вовчиця" / Facebook

Український продюсер Володимир Бебешко попереджав свого колегу Олександра Горбенка щодо співпраці з українським виконавцем пісень Олегом Винником. Про це Горбенко заявив 28 серпня на своїй сторінці у Facebook у коментарях під своїм постом, присвяченим його експідопічному, який став учасником шоу на каналі "1+1 Україна".

Під час шоу Винник, який утік на початку повномасштабної війни до Німеччини, заявив, що готується до світового концертного туру.

"Що тепер робити? Я не знаю, як жити", – відреагував на пост Горбенка Бебешко.

"Ти ж цю ситуацію ще у 2007-му прогнозував і мене попереджав. Навангував", – відповів йому Горбенко.

У відповідь Бебешко розмістив мем, на якому зображено дві шаблі і напис: "Настав час п...здити".

Скріншот: Alex Gorbenko / Facebook

Контекст:

Олег Винник народився у Вербівці Черкаської області, жив також у Чорнобаївському районі та Жашкові.

Винник став популярним у Німеччині, Австрії та Швейцарії як виконавець головних ролей у популярних мюзиклах під сценічним ім'ям Olegg. 2006 року співак зосередився на кар'єрі естрадного артиста в Україні.

Після повномасштабного вторгнення Винник перестав з'являтися на публіці й вести соцмережі. Улітку 2023 року в інтерв'ю українській журналістці Вікторії Курочці співак заявив, що виїхав з України 26 лютого 2022 року і проживає у Берліні (Німеччина). "Я виїхав 26-го числа. І вивозив дуже багато людей", – коротко відповів тоді він. Співак зазначив, що є громадянином України, але має статус резидента Німеччини і 23 роки живе за кордоном.

10 серпня 2024 року помічниця артиста Валерія Барон заявила, що Винник має намір повернутися в український шоу-бізнес із новою піснею під назвою "Мої люди".

Горбенко 13 серпня звинуватив Винника і Барон у брехні. Він також заявив, що Винник нібито покинув Україну 27 лютого, ховаючись під пледом в автомобілі його дружини Ніни Горбенко. Продюсер уточнив, що за кермом автомобіля була дружина Винника, співачка Таїсія Сватко.