"Стоїть черга за дуетами". Винник "дуже зверхньо" висловився про український шоу-бізнес

Винник: Не потрібно займати чиюсь нішу. Будьте собою, знайдіть своє лице
Фото: Телеканал СТБ / Facebook

Український співак Олег Винник уперше прокоментував звинувачення колишнього продюсера Олександра Горбенка у втечі з України в перші дні повномасштабної війни. Його коментар прозвучав під час зйомок шоу "Говорить вся країна", ідеться 26 серпня на сайті ТСН.

"Я нікуди не тікав, щоб кудись повертатися, це не в моєму стилі. І я, зрештою, роблю свою справу. Я дякую своїм шанувальникам, що ходили на концерти й платили кошти. І, слава тобі господи, що я їх не потратив. Я не заробляв на війні, а все віддавав, віддаю й буду віддавати далі. Якби господь не давав мені пісні, то ми б не спілкувалися з вами сьогодні. Вони є, вони пишуться", – заявив Винник.

Фото: tsn.ua

За словами Винника, йому байдуже, "хто й що говорить і видумує" в українському шоу-бізнесі. Він також висловився про ймовірний дует з українським артистом Андрієм Кравченком, якого порівнюють із Винником.

"Не потрібно займати чиюсь нішу. Будьте собою, знайдіть своє лице. І не намагайтеся на чужому коні доїхати до раю. Зрештою, я вже до сьогоднішнього дня стільки бачив своїх дублерів. Дай бог їм усього, що вони бажають. Мене це не цікавить. Мене цікавить тільки те, коли настане перемога й коли ми будемо жити в мирі", – заявив артист.

За словами співака, до нього зараз "стоїть черга за дуетами".

"Ну знаєте, як би я до вас не ставився, але це дуже зверхньо прозвучало, при всій моїй повазі", – відреагував ведучий шоу Олексій Сухнов. 

Контекст:

Після повномасштабного вторгнення Винник перестав з'являтися на публіці й вести соцмережі. Улітку 2023 року в інтерв'ю українській журналістці Вікторії Курочці співак заявив, що виїхав з України 26 лютого 2022 року й живе в Берліні (Німеччина). "Я виїхав 26-го числа. І вивозив дуже багато людей", – коротко відповів тоді він. Співак зазначив, що є громадянином України, але має статус резидента Німеччини і 23 роки живе за кордоном.

10 серпня 2024 року помічниця артиста Валерія Барон заявила, що Винник має намір повернутися в український шоу-бізнес із новою піснею під назвою "Мої люди".

Експродюсер співака Олександр Горбенко 13 серпня звинуватив Винника й Барон у брехні. Він також заявив, що Винник нібито покинув Україну 27 лютого, ховаючись під пледом в автомобілі його дружини Ніни Горбенко. Продюсер уточнив, що за кермом авто була дружина Винника, українська співачка Таїсія Сватко.