Військовий звернувся до Винника після того, як той передав ЗСУ "ковток свіжого повітря" з Берліна. Відео

Чернявський: Дякую, Олеже, але більше не треба
Фото: Валентин Чернявский / Facebook

Український журналіст і військовослужбовець Валентин Чернявський 26 серпня у Facebook розмістив ролик, який адресував українському виконавцю Олегові Виннику.

Так він відреагував на ролик Винника, у якому той передає українським захисникам та захисницям "ковток свіжого повітря" з Берліна.

"Дякую, Олеже. Але більше не треба", – знімаючи протигаз і відкашлюючись, заявив Чернявський.

Контекст:

Після повномасштабного вторгнення Винник перестав з'являтися на публіці й вести соцмережі. Улітку 2023 року в інтерв'ю українській журналістці Вікторії Курочці співак заявив, що виїхав з України 26 лютого 2022 року і проживає в Берліні (Німеччина). "Я виїхав 26-го числа. І вивозив дуже багато людей", – коротко відповів тоді він. Співак зазначив, що є громадянином України, але має статус резидента Німеччини і 23 роки живе за кордоном.

10 серпня 2024 року помічниця артиста Валерія Барон заявила, що Винник має намір повернутися в український шоу-бізнес із новою піснею під назвою "Мої люди".

Експродюсер співака Олександр Горбенко 13 серпня звинуватив Винника і Барон у брехні. Він також заявив, що Винник нібито покинув Україну 27 лютого, ховаючись під пледом в автомобілі його дружини Ніни Горбенко. Продюсер уточнив, що за кермом автомобіля була дружина Винника, співачка Таїсія Сватко.