Винник зі своєї квартири в Берліні передав "ковток свіжого повітря" українським захисникам. Відео

За словами колишнього продюсера Винника, співак виїжджав з України, ховаючись в автомобілі під пледом
Фото: depositphotos.com

Український виконавець пісень Олег Винник, який таємно втік з України в Німеччину, 22 серпня в TikTok розмістив відео, у якому показав, який вигляд має його квартира в Берліні.

Винник знімав ролик, стоячи на балконі з краєвидом на місто.

"Зараз стою на балконі. Тут у мене маленький городик, синьйор помідор, огірочки, базилік", – описав він.

Артист звернув увагу, що в Берліні вже прохолодно, тому він знімає ролик у жилетці.

"Хочу передати ковток свіжого повітря. Особливо нашим захисникам і захисницям. Уперед до перемоги. Люблю безмежно", – заявив він.

Контекст:

Після повномасштабного вторгнення Винник перестав з'являтися на публіці й вести соцмережі. Влітку 2023 року в інтерв'ю українській журналістці Вікторії Курочці співак заявив, що виїхав з України 26 лютого й проживає в Берліні (Німеччина).

"Я виїхав 26-го числа. І вивозив дуже багато людей", – коротко відповів тоді він. За словами Винника, разом із ним виїхала сім'я Горбенків. Співак зазначив, що є громадянином України, але має статус резидента Німеччини й 23 роки живе за кордоном.

10 серпня 2024 року помічниця артиста Валерія Барон заявила, що Винник має намір повернутися в український шоу-бізнес із новою піснею під назвою "Мої люди", реліз якої заплановано на 23 серпня.

Експродюсер співака Олександр Горбенко 13 серпня звинуватив Винника та його представницю Валерію Барон у брехні. Він також заявив, що Винник нібито покинув Україну 27 лютого, ховаючись під пледом в автомобілі його дружини Ніни Горбенко. Продюсер уточнив, що за кермом автомобіля була дружина Винника, українська співачка Таїсія Сватко.

Після цього Винник записав звернення до шанувальниць, у якому заявив, що зараз у нього все нормально.