"Треба цього позбуватися". Продюсер Полякової дав пораду Виннику й висловився про його "повернення"

Винник покинув Україну після повномасштабного вторгнення РФ
Фото: olegg.vynnyk / Instagram

Український продюсер Михайло Ясинський 24 серпня в інтерв'ю ведучому Славі Дьоміну на його YouTube-каналі заявив, що український співак Олег Винник після розриву з продюсером Олександром Горбенком робить тактичні помилки.

"Так сталося, що він відвернувся від Олександра. І це було до війни. Усі ці проблеми з бізнесом почалися тоді. Саме цього я не розумію, не сприймаю як менеджер, як людина, яка також співпрацює з артистами. Іноді буває момент, коли просто вони їдуть з глузду", – сказав Ясинський.

Продюсер заявив, що в розриві з Горбенком винен Винник.

"Неадекватна поведінка артиста", – так Ясинський схарактеризував дії Винника щодо Горбенка.

Ясинський додав, що артистові потрібна потужна команда.

"Але що ми бачимо? Команди немає, усі справи веде людина, яка була головою фан-клубу Олега Винника. Ми бачимо одні й ті самі фото, ті самі пісні, навіть логотип OV – це тактичні знаки російської армії під час вторгнення. Треба цього позбуватися. Тут ніби нічого люди не розуміють. І зараз бачимо те, що бачимо. М'яко кажучи, це смішно", – сказав Ясинський.

Контекст:

Після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну Винник перестав з'являтися на публіці й вести соцмережі. Улітку 2023 року в інтерв'ю українській журналістці Вікторії Курочці співак заявив, що виїхав з України 26 лютого 2022 року й проживає в Берліні (Німеччина). "Я виїхав 26-го числа. І вивозив дуже багато людей", – коротко відповів тоді він. Співак зазначив, що є громадянином України, але має статус резидента Німеччини й 23 роки живе за кордоном.

10 серпня 2024 року помічниця артиста Валерія Барон заявила, що Винник має намір повернутися в український шоу-бізнес із новою піснею під назвою "Мої люди".

Експродюсер співака Олександр Горбенко 13 серпня звинуватив Винника й Барон у брехні. Він також заявив, що Винник нібито покинув Україну 27 лютого, ховаючись під пледом в автомобілі його дружини Ніни Горбенко. Продюсер уточнив, що за кермом автомобіля була дружина Винника, українська співачка Таїсія Сватко.

Після цього Винник записав звернення до шанувальниць, у якому заявив, що зараз у нього все нормально.