"Я звикла тримати язика за зубами, але не цього разу". Спірс заявила, що члени її сім'ї, зокрема мати, мають сісти до в'язниці

Спірс перебувала під опікою батька 13 років
Фото: britneyspears / Instagram

39-річна американська співачка Брітні Спірс, яка остаточно звільнилася з-під опіки батька, заявила, що члени її сім'ї мають сісти у в'язницю за те, як із нею вчинили. Про це співачка 17 листопада написала в Instagram.

"Я знаю, як соромно розповідати, що ніколи не бачила готівки чи не могла водити машину, але, чесно кажучи, я досі щодня дивуюся, як моя сім'я змогла зробити те, що вони зробили зі мною. Я навіть не говорю про те погане, що вони зробили зі мною, за що всі вони мають сидіти у в'язниці. Так, зокрема моя мати, яка ходить до церкви. Я звикла зберігати мир у сім'ї та тримати язика за зубами, але не цього разу. Я нічого не забула", – написала артистка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Britney Spears (@britneyspears)

Контекст:

Спірс – володарка премії "Греммі" у категорії "Найкращий танцювальний запис". Усесвітньо популярною артистка стала завдяки її дебютному альбому Baby One More Time.

2004 року співачка вийшла заміж за американського хореографа Кевіна Федерлайна, а влітку 2007 року вони розлучилися. У шлюбі у пари народилися два сини: Шон (2005) та Джейден (2006).

1 жовтня 2007 року Федеральний суд Лос-Анджелеса передав право опіки над дітьми Федерлайну, а Спірс зобов'язали пройти примусове лікування у психіатричній клініці.

Із січня 2008-го до вересня 2021 року Спірс жила під опікою батька.

22 червня 2021 року The New York Times оприлюднила витяги з протоколів закритих засідань суду, які свідчили про те, що співачка намагалася позбутися опіки батька з 2014 року. 23 червня у Лос-Анджелесі відбулося чергове судове засідання, на якому Спірс виступила особисто. Вона розповіла, що вважає опіку насильством над собою, а як доказ навела кілька фактів – зокрема, співачка повідомила, що їй насильно поставили внутрішньоматкову спіраль і поїли літієм. Вона також укотре попросила суд позбавити її батька права опіки над нею, але 30 липня стало відомо, що суддя відмовив співачці у задоволенні цієї вимоги. 29 вересня суддя Верховного суду Лос-Анджелеса ухвалила рішення про усунення Джеймі Спірса від опікунства над донькою, а 12 листопада остаточно звільнив співачку з-під батьківської опіки.