Jerry Heil та alyona alyona презентували нову дуетну пісню, яку спочатку писали для "Євробачення 2024". Аудіо

alyona alyona й Jerry Heil на "Євробаченні 2024" сумарно від глядачів і від професійного журі дістали 453 бали
Фото: thejerryheil / Instagram

Українські співачки Jerry Heil та alyona alyona, які представляли Україну на "Євробаченні 2024" з піснею Teresa & Maria і посіли третє місце, 12 травня презентували ще одну дуетну пісню під назвою "Подоляночка".

Відео опубліковано на YouTube-каналі alyona alyona.

У день прем'єри в Instagram Stories Jerry Heil розповіла, що почала працювати над цією піснею ще під час навчання в Берклі, а незабаром доповнила текст куплетами для alyona alyona.

"Насправді "Подоляночку" ми писали для "Євробачення" теж. Це була пісня, над якою я працювала ще в Берклі, потім на сесії з Альоною ми вирішили дописати туди її куплет. Вирішили, що ця пісня поїде на "Євробачення". Але в підсумку, обираючи між Teresa & Maria й "Подоляночкою", обрали все ж таки Teresa & Maria. Враховуючи постановку, мені здається, краще саме Teresa & Maria. Тут ідеально спрацювало все – робота наших режисерів і наша з Альоною, емоції, командний дух, заряджений цією піснею", – розповіла артистка.

Фото: thejerryheil / Instagram

Контекст:

11 травня участь у гранд-фіналі "Євробачення 2024", який відбувся у шведському Мальме, брало 25 країн. Перемогу здобула Швейцарія.

alyona alyona й Jerry Heil сумарно від глядачів і від професійного журі дістали 453 бали, з яких 307 – від глядачів, а 146 – від професійного журі.

За правилами конкурсу, "Євробачення 2025" відбудеться у Швейцарії.