Jerry Heil: Тепер я членкиня академії "Греммі". Давайте просто потішимося

Jerry Heil: По-перше, я можу впливати на глобальну індустрію музики. По-друге, це дозволяє подавати свої треки на премію
Фото: I AM JERRY HEIL / Telegram

Українська співачка Jerry Heil стала членкинею американської академії мистецтва та науки звукозапису, яка щороку вручає премії "Греммі". Про це вона повідомила 20 серпня в Telegram.

"Тепер я членкиня академії "Греммі". Щоб отримати можливість подати трек на премію, ти мусиш пройти верифікацію, заповнивши незчисленну кількість сторінок, вказавши свою освіту та здобутки. Я почала цей процес ще взимку й мусила чекати аж до липня на відповідь. Ще місяць я чекала, щоб розповісти вам щасливу новину: верифікація відбулася – і наступний крок спрогнозувати нескладно", – написала вона.

"По-перше, я можу впливати на глобальну індустрію музики. По-друге, це дозволяє подавати свої треки на премію. Про це трошечки згодом, а поки що давайте просто потішимося", – додала артистка.

Контекст:

Jerry Heil (справжнє ім'я – Яна Шемаєва) народилася 1995 року. Вона стала популярною навесні 2019 року після виходу пісні "#Охрана_Отмєна".

У вересні 2022 року артистка заявила, що більше не співпрацює з продюсерською компанією Secret Service Михайла Ясинського.

Про створення власного музичного лейбла Nova Music артистка оголосила в липні 2023 року. Вона наголосила, що її лейбл – для тих, хто "створює чесну музику".