"Їй довелося вчитися жити наново, коли тата не стало". Єфросиніна розповіла про свою маму

Єфросиніна розмістила пост про кохання
Фото: mashaefrosinina / Instagram

Українська телеведуча Маша Єфросиніна на своїй сторінці в Instagram 10 червня поділилася різним сприйняттям жінками поняття кохання.

"Моя грузинська подруга кохала палко: з гучним сексом, биттям посуду, шаленими сварками і пристрасними примиреннями. Для неї кохання – "танець із кинджалами". Моя українська подруга кохає тихо й віддано. Присвячуючи всю себе лише йому. Кохання для неї – це щось сакральне", – написала телеведуча.

Єфросиніна згадала, як її попутниця в поїзді розповіла, що вже п'ять років у стосунках і для неї кохання – це постійний контроль партнера. Також телеведуча розповіла про свою маму.

"Моя неймовірна мама кохала мого тата зі своїх 13 років: ніжно, глибоко й уміючи зрощувати свої почуття разом з особистою еволюцією. Пам'ятаю, як я вже була студенткою, але все одно заставала, як батьки цілувалися по кутах. Це було так мило і щемливо – бачити, як вона дивилися на батька. Але їй довелося вчитися жити наново, коли тата не стало. Бо кохання було центром її життя", – написала Єфросиніна.

Вона додала, що є думка, ніби жінки люблять серцем і вухами, а чоловіки – головою й інстинктами.

Телеведуча супроводила пост спільним знімком з українським письменником Олександром Тереном, який стане гостем подкасту "Квиток на Марс" на її YouTube-каналі.

Фото: mashaefrosinina / Instagram

Контекст:

Батько телеведучої – Олександр Єфросинін – працював інженером-будівельником. Він помер 2000 року.

Єфросиніна заміжня за бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Вони познайомилися в Ялті навесні 2002 року. 2003 року вони одружилися. Після 11 років сімейного життя подружжя розсталося, але за рік відновило стосунки.

У шлюбі в пари народилися донька Нана (2004) і син Олександр (2014).

Улітку 2022 року Хромаєв добровольцем записався до лав ЗСУ. Ведуча зазначила, що це дало змогу її чоловіку пережити втрату бізнесу.