Каменських розповіла про хейт в інтернеті та свою реакцію на нього

Каменських: Не дозволяйте нікому зруйнувати вашу гармонію
Фото: kamenskux / Instagram

Українська співачка Настя Каменських 15 вересня в Instagram поділилася порадами, як зберегти ментальне здоров'я, якщо в мережі відбувається булінг.

"Інтернет відкрив для нас безмежний світ, де наші можливості здаються нескінченними. Але разом із тим ми стикнулися і з новими викликами – хейт і булінг у мережах. Негатив може торкнутися кожного, але від того, як ми на нього реагуємо, залежить наше ментальне здоров'я", – написала Каменських.

Вона поділилася порадами, якими користується особисто.

  1. Не сприймайте хейт на свій рахунок. Зазвичай хейтери говорять не про вас, а про власні проблеми.
  2. Відфільтруйте те, що бачите й читаєте. Уникайте надмірного занурення в коментарі. Обирайте тих, хто підтримує й надихає.
  3. Зосередьтеся на позитиві. Замість того щоб зациклюватися на негативі, цінуйте тих людей, які вас підтримують.
  4. Не відповідайте на негатив. Не бійтеся видаляти чи блокувати негатив, а відповіді на хейт лише посилюють його вплив.
  5. Цінуйте себе. Ніхто не може змусити вас почуватися гірше, якщо ви впевнені в собі. Любіть себе й завжди ставте своє ментальне здоров'я на перше місце.

"Найголовніше – це ваше самопочуття та внутрішній баланс. Не дозволяйте нікому зруйнувати вашу гармонію", – додала Каменських.

Співачка доповнила пост знімком, на якому позує в салоні автомобіля.

Фото: kamenskux / Instagram

Контекст:

З 2006-го до 2017 року Каменських виступала у складі дуету "Потап і Настя" разом із Потапом. Наприкінці 2017 року вони повідомили про припинення діяльності групи. Того самого року співачка розпочала сольну кар'єру під псевдонімом NK. 23 травня 2019 року Потап і Каменських одружилися.

Після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну Каменських заявила, що має намір будувати кар'єру співачки за кордоном.