"Хвилювань додалося". 70-річний Макаревич розповів, як його змінило народження молодшого сина два роки тому

Макаревич одружився з Кляйн 2019 року, а 2022-го в них народився син
Фото: Андрей Макаревич / Facebook

Російський артист Андрій Макаревич, який проживає в Ізраїлі, в інтерв'ю, котре 27 серпня опублікували на YouTube-каналі "И грянул Грэм", відповів, як його змінило народження молодшого сина Ейтана.

"Як вас змінило народження сина й чи змінило?" – запитав в артиста ведучий.

"Воно мене не змінило, тому що це моя не перша, не друга, не третя дитина. Просто більше хвилювань додалося. Коли людина дуже маленька, незграбна, їй усе цікаво. І ти постійно боїшся, що вона зараз спіткнеться, ляпнеться, розіб'є коліно. За секунду це й стається. Він починає плакати. Його шкода. От такі дрібниці тебе оточують. Ну і боїшся великих речей якихось, страшних, що вискочить на дорогу, а там машина. Або ракета упаде десь поруч", – відповів 70-річний артист.

Контекст:

Ейтан – четверта дитина Макаревича. Він народився 30 березня 2022 року в Тель-Авіві (Ізраїль). Його мати – четверта дружина артиста, 38-річна бізнесвумен Ейнат Кляйн родом із Києва. Макаревич і Кляйн одружилися 26 грудня 2019 року.

Макаревич підтримує Україну від початку воєнної агресії Росії. На початку вересня 2022 року російське міністерство юстиції занесло Макаревича до списку "іноземних агентів".

Співак разом із сім'єю проживає в Ізраїлі.