"Кіркоров хоче на головну роль". Після того, як пішла від Лободи, продюсерка Крапівіна знайшла роботу в кіно

Крапівіна обіцяє, що кастинг в новому фільмі буде "вогонь"
Фото: natellakrapivina / Instagram

Після публічної сварки з Філіпом Кіркоровим і скандального розриву із шоу-бізнесу колишня продюсерка співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна знайшла нову роботу. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

"Рівно місяць до початку зйомок нашого нового фільму. Чотири роки загалом ми писали сценарій і шукали партнерів. Чекаю на момент, коли стане можливим поділитися подробицями. Але одне можу сказати напевно: каст – вогонь!" – написала 39-річна Крапівіна, додавши до поста хештег #кіно.

Підписники Крапівіної активно її підтримали, побажавши всього найкращого на новому шляху.

"Чекаємо! Можна не сумніватися, що все вийде ох...єнно! Інакше у вас не буває!" – переконана користувачка з ніком lucky_mashka__.

"Чекаємо-чекаємо, не сумніваємося, буде шедеврисько", – залишила коментар romkance.

"Розумничка, без зволікання і без перерв у роботі, браво", – захопилася _.ollga._.

Один із підписників пожартував і написав: "Кіркоров хоче на головну роль", натякаючи на публічну сварку між Крапівіною і співаком Філіпом Кіркоровим, яка, зокрема, стала однією із причин розриву продюсерки із шоу-бізнесом.

Контекст:

Світлана Лобода і Нателла Крапівіна співпрацювали із 2010 року. 8 червня 2021 року Крапівіна без пояснення причин заявила, що йде із шоу-бізнесу і не продюсуватиме Лободу.

Свою заяву вона опублікувала за кілька годин після адресованого їй відеозвернення російського артиста Філіпа Кіркорова, який дорікнув Крапівіній і Лободі у плагіаті. Записати ролик Кіркорова змусили коментарі й пост Крапівіної, у яких вона наступного дня після церемонії вручення премії "Муз-ТВ" розкритикувала російський шоу-бізнес, назвавши його "цирком виродків".

Російське видання Spletnik писало, що Крапівіна в одному з коментарів також назвала Кіркорова і російського співака Dava, із яким він прийшов на премію в супроводі напівоголених статистів, "паноптикумом у чистому вигляді", додавши, що "раніше на Кавказі таких розчленовували на шашлики".

14 червня Лобода, уперше коментуючи заяву Крапівіної, заявила, що більше не має наміру співпрацювати з будь-якими продюсерами.