Klavdia Petrivna знялася у проєкті Тіни Кароль у декольтованій сукні-футлярі, виконавши пісню "Намалюй мені ніч". Фото, відео

Klavdia Petrivna в межах проєкту заспівала в новому аранжуванні пісню "Намалюй мені ніч"
Фото надала команда Тіни Кароль

Українська анонімна співачка Klavdia Petrivna знялася в новому випуску авторського проєкту української співачки Тіни Кароль "Дім звукозапису". Відео опубліковано 18 липня на YouTube-каналі Тіни Кароль.

"Загадкова, таємнича, нова зірка, лідер на стримінг-платформах і з мільйонами переглядів у YouTube – усе це про Klavdia Petrivna. Вона дійсно феномен", – висловилася про колегу Тіна Кароль.

Klavdia Petrivna в межах проєкту заспівала в новому аранжуванні пісню "Намалюй мені ніч" композитора Мирослава Скорика на слова Миколи Петренка.

"Участь у проєкті стала для мене чудовим творчим досвідом. Завдяки Тіні скарбниця української музичної культури поповнюється переспівами легендарних пісень. Я вдячна за запрошення і рада відроджувати українську культуру. Мені хочеться, щоб пісня підкорила серце сучасного слухача. Вважаю, що подарувала їй нове життя" – сказала Klavdia Petrivna.

У проєкті Тіни Кароль анонімна співачка з'явилася в новому образі, змінивши червоний балахон на синю декольтовану сукню-футляр, а капелюх-конус – на крислатий капелюх. Обличчя артистка сховала за маскою, а світле волосся зібрала в пучок на потилиці.

Контекст:

Klavdia Petrivna стала відомою після хіта "Щаслива", який випустила восени 2023 року.

Редакція "Слух" із посиланням на українського блогера-пліткаря Богдана Беспалова в лютому писала, що під псевдонімом Klavdia Petrivna працює українська співачка Соломія Опришко. У лютому 2024 року під час церемонії нагородження лауреатів музичної премії від видання "Лірум" на сцену, щоб отримати нагороду, присуджену Klavdia Petrivna в номінації "Дебют року", вийшла співачка Маша Кондратенко.

19 квітня 2024 року Klavdia Petrivna вперше вийшла на сцену під час сольного концерту українського артиста Артема Пивоварова. Під час виступу артистка приховувала своє обличчя під капелюхом, а фігуру – під балахоном.

Українські співачки Grosu та СолоХа також стверджують, що за образом Klavdia Petrivna ховається Опришко.