"Це єдине місце, де зможемо побачитися". Klavdia Petrivna напередодні сольного концерту зробила офіційну заяву про свою кар'єру

За словами українських блогерів, під образом Klavdia Petrivna виступає артистка Соломія Опришко
Фото: klavdia_petrivna / Instagram

Українська анонімна співачка Klavdia Petrivna 12 червня в Instagram заявила, що не планує цьогоріч концертного туру Україною.

"Любі друзі, маю для вас новину. Цього року туру не буде, єдине місце, де ми зможемо побачитися, – Палац спорту в Києві. Тому з нетерпінням чекаю зустрічі з вами", – ідеться в повідомленні.

Причини цього рішення артистка називати не стала. Вона також зазначила, що квитки на другий сольний концерт, який відбудеться наприкінці серпня, поки що не розпродано, тоді як на її перший виступ – продано.

Контекст:

Klavdia Petrivna стала відомою після хіта "Щаслива", який випустила восени 2023 року.

Редакція "Слух" із посиланням на українського блогера-пліткаря Богдана Беспалова в лютому писала, що під псевдонімом Klavdia Petrivna працює українська співачка Соломія Опришко. У лютому 2024 року під час церемонії нагородження лауреатів музичної премії від видання "Лірум" на сцену, щоб отримати нагороду, яку присудили Klavdia Petrivna в номінації "Дебют року", вийшла співачка Маша Кондратенко.

19 квітня 2024 року Klavdia Petrivna вперше вийшла на сцену під час сольного концерту українського артиста Артема Пивоварова. Під час виступу артистка приховувала своє обличчя під капелюхом, а фігуру – під балахоном.

Українські співачки Grosu й СолоХа також стверджують, що за образом Klavdia Petrivna ховається Опришко.

Наприкінці серпня в Палаці спорту в Києві відбудеться перший сольний концерт Klavdia Petrivna.