Клопотенко пояснив, чому не погодиться готувати для Зеленського і його сім’ї

За словами Клопотенка, якби йому зателефонувала Зеленська і попросила скласти меню, на цю пропозицію він би погодився, а ставати кухарем президента в нього немає бажання

Фото: Олена Зеленська / Facebook
Український ресторатор і кулінарний блогер Євген твого міста", пояснив, чому не погодиться на пропозицію стати кухарем українського президента Володимира Зеленського і його сім’ї.

"Якби тобі запропонували відповідати за те, що їсть президент і його сім’я, ти погодився б?" – запитав у Клопотенка ведучий.

"Ні, звичайно, – заявив ресторатор. – Що це – я просто буду годувати одну людину? Так, він президент. Але я можу зробити більше, ніж просто годувати президента".

За словами Клопотенка, якби йому зателефонувала дружина Зеленського Олена і попросила скласти меню, на цю пропозицію він би погодився.

"Без проблем зміг би це організувати. А так, щоб годувати у мене інша роль. Мені не треба, щоб я був кухарем президента", резюмував він.

В одному зі своїх останніх інтерв'ю кулінарний експерт розповідав, що готує для європейських політиків, які приїжджають до України.

Контекст:

2015 року Клопотенко став переможцем п'ятого сезону кулінарного проєкту "МастерШеф" на каналі СТБ. Після перемоги в шоу телеканал запросив шеф-кухаря як експерта в кілька телевізійних проєктів.

Клопотенко є співзасновником соціального проєкту Cult Food, мета якого – зміна культури харчування, а також відкрив два ресторани – "100 років тому вперед" у Києві та "Інші" у Львові.