Кондратюк розповів, чим закінчиться кар'єра Лорак у Росії

Ані Лорак перебуває у базі "Реєстру ДержZрадників"
Фото: Ани Лорак / Facebook
Український ведучий і продюсер Ігор Кондратюк в інтерв'ю, яке вийшло 17 квітня у YouTube "5 каналу", спрогнозував майбутнє, яке чекає на українську співачку Ані Лорак у Росії, де вона живе і працює останні дев'ять років.

"Вона і там стане людиною, об яку витруть ноги. Ось така історія її спіткає. Зрадників не люблять ніде", – сказав Кондратюк.

У цьому інтерв'ю він назвав співачку людиною без мізків.

Таку думку він висловив, коментуючи останнє інтерв'ю артистки, яке вона дала одному з російських пропагандистських YouTube-каналів.

В інтерв'ю Ані Лорак назвала повномасштабне вторгнення країни-агресора РФ в Україну "трапилося те, що трапилося", заявила, що переїхала 2012 року до Росії, тому що її змусили, а також назвала російського артиста Філіпа Кіркорова, який підтримує російську агресію, своїм старшим братом.

Контекст:

Ані Лорак (Кароліна Куєк) народилася 1978 року в місті Кіцмань Чернівецької області.

Із 2014 року співачка працює та живе в Росії. 2016 року артистка виступила з концертом на річницю російського військово-морського флоту.

2 березня 2022 року після повномасштабного російського вторгнення РФ Ані Лорак заявила, що "в Україні відбувається вбивча і руйнівна війна", і закликала її зупинити. Співачка не вказала, кому конкретно адресовано її заклик, а також те, що країна-агресор РФ напала на Україну.

19 жовтня президент України Володимир Зеленський ввів санкції щодо артистів, які підтримали політику російського лідера Володимира Путіна. У санкційному списку зокрема опинилася й Ані Лорак.

2023 року артистка оголосила про гастролі в РФ, але її концерти скасували, запідозривши, що вона передає свої гонорари на підтримку ЗСУ. Після цього співачка виступила із заявою, у якій повномасштабне російське вторгнення в Україну назвала "конфліктом між Україною та Росією". Вона також написала, що "ніколи не надавала військової допомоги".

Ані Лорак перебуває в базі "Реєстру ДержZрадників".