Lama про 18-річну різницю у віці із чоловіком: Потрібно доглядати за собою, тому що в будь-який момент може з'явитися хлопець, і ти будеш не готова

У січні 2024 року Lama зізналася, що вісім років перебуває у стосунках із чоловіком, який молодший за неї на 18 років
Фото: Natalia Dzenkiv (Lama) / Facebook

Українська співачка Lama (Наталія Дзеньків) молодша за свою свекруху, яка є прихильницею її творчості, на п'ять років. Про це 48-річна артистка, коментуючи 18-річну різницю у віці зі своїм чоловіком, розповіла в інтерв'ю, яке 20 червня опублікували на YouTube-каналі Oboz Life.

"Люди живуть стереотипами, страхами, дитячими травмами, закладеними установками, що добре, що погано. Ці нюанси впливають на наше життя, – сказала артистка. – Я вважаю, що фізичний вік узагалі не проблема. Людей поєднує фізіологічний вік. Буває, жінці 45 років, а внутрішній стан відповідає 25. Це те, що відбувається зі мною".

Співачка зізналася, що сприймає чоловіків-ровесників як старших братів чи як батька, але не як потенційних партнерів.

"Я можу спілкуватися, але вони не асоціюються в мене як партнери. І так само чоловік, якому 25, може бути ментально старшим. І коли вони об'єднуються, виходять класні сім'ї. Звісно, потрібно доглядати, бути у формі, тому що в будь-який момент може з'явитися хлопець, і ти будеш просто психологічно не готова. Треба віддатися цим стосункам. Нехай вони будуть п'ять років, але вони будуть класні", – зазначила артистка.

За словами Lama, у неї склалися добрі стосунки з матір'ю її обранця.

"Вона слухала мої пісні. Мама старша за мене на п'ять років. Знаєш, скільки в нас усього спільного?! Я хотіла сказати, що життя в рамки не покладеш", – резюмувала артистка.

Контекст:

У січні 2024 року Lama зізналася, що вісім років перебуває у стосунках із чоловіком, який молодший за неї на 18 років.