Lida Lee, яка таємно лікується від алкозалежності, уперше після тривалої паузи з'явилася на публіці й заспівала з колишнім партнером Дорофєєвої

Lida Lee раніше співпрацювала з Monatik
Фото: lidalee_official / Instagram

Українська співачка Lida Lee після тривалої паузи вперше з'явилася на публіці, виступивши на концерті українського артиста Позитива в Одесі 18 травня.

Відео з її участю розтиражували в мережі й, зокрема, опублікували в Telegram-каналі Show must go on. Артистка заспівала разом із Позитивом пісню "Дим" із репертуару гурту "Время и Стекло", яку співак до розпаду гурту співав з українською артисткою Надією Дорофєєвою.

Свого виступу в Одесі артистка не анонсовувала.

Контекст:

Lida Lee (Лідія Скорубська) двічі брала участь у шоу "Голос країни" на "1+1" – у 2014 році за наставника вона обрала російського співака Сергія Лазарєва, а у 2020-му – Monatik. Співачці жодного разу не вдалося дійти до фіналу. У 2016 році співачка у складі гурту Chica-Band була учасницею шоу "Х-фактор" на СТБ. Колектив не вийшов у фінал.

У серпні 2020 року вона дебютувала як співачка продюсерського центру Дмитра Монатика (Monatik) із кліпом на пісню "Достопримечательность". До цього вона виступала на сцені з Monatik як беквокалістка.

16 липня 2021 року Monatik повідомив, що більше не є продюсером співачки. Після цього артистка намагалася будувати сольну кар'єру, а потім зникла з публічного простору, видаливши також пости в Instagram.

8 квітня 2024 року співачка, коментуючи чутки про таємне лікування від алкозалежності, заявила, що близькі встромили їй ніж у спину, розголосивши цю інформацію.