Макс Барських в інтерв'ю американському виданню Rolling Stone розповів про напад РФ на Україну, евакуацію сім'ї за кордон та службу у ЗСУ

Барських вступив до лав ЗСУ як резервіст наприкінці березня
Фото: max_barskih / Instagram
Український співак Макс Барських дав інтерв'ю американському виданню  Rolling Stone, у якому розповів про напад РФ на Україну, евакуацію членів своєї сім'ї в перші дні війни з Херсона, а також про те, як вирішив піти добровольцем у ЗСУ.

За словами артиста, зараз його сім'я перебуває за кордоном. Співак розповів, що коли вони його машиною покидали на той момент іще не окупований Херсон, то проїжджали вздовж російської військової техніки. Барських зазначив, що те, що відбувалося, "було схоже на якийсь бісів фільм".

Артист наголосив, що дорога з Херсона до кордону забрала кілька днів, протягом яких він не спав.

Після того, як близькі опинилися в безпеці, співак повернувся до Києва і як резервіст вступив до ЗСУ. Він зазначив, що зараз проходить навчання і вчиться володіти зброєю.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Макс Барських до нападу РФ на Україну будував кар'єру, зокрема, в Росії. Після вторгнення російських окупантів в Україну співак засудив російську агресію і відмовився повертати росіянам гроші за квитки на свої концерти, які були заплановані у РФ, але скасовані після нападу Росії на Україну. Гроші передали на гуманітарну допомогу Україні.

Співак також заборонив будь-яке використання своєї музики у РФ. 31 березня Барських повідомив, що почав вивчати військову справу.