"Мамо! Ми їдемо на море!" Могилевська показала своїх дочок

Могилевська поїхала у відпустку
Фото: nataliya_mogilevskaya / Instagram

Українська співачка Наталія Могилевська 21 липня в Instagram розмістила ролик, у якому показала, як збирається з доньками у відпустку.

"Мамо! Ми їдемо на море!" – написала Могилевська.

Співачка показала, як збирає речі своєї молодшої дочки, чотирирічної Софії.

Разом із нею, а також 12-річною Мішель Могилевська сіла в машину, показала, як вони заходять у будівлю центрального залізничного вокзалу Києва. Також співачка зняла відео в купе поїзда: показала Софію, яка спить.

Могилевська не сказала, де саме відпочиватиме, але показала у відео на вокзальному табло інформацію про відправлення поїзда в Одесу.

Контекст:

Могилевська повідомляла, що вона з дітьми відпочиватиме на "українських Мальдівах".

Співачка була двічі у шлюбі. Перший чоловік Могилевської – бізнесмен Дмитро Чалий. Пара розлучилася 2005-го, за рік після весілля. 2006 року співачка вийшла заміж за підприємця Єгора Долініна. Подружжя прожило у шлюбі п'ять років.

Могилевська зараз живе в заміському будинку разом зі своїм коханим на ім'я Валентин. У неї є двоє прийомних доньок – про це співачка вперше заявила 31 грудня 2023 року. За словами артистки, вона вдочерила їх на початку повномасштабної війни проти України. 12-річна Мішель і чотирирічна Софія – рідні сестри.