"Мені іноді потрібно спуститися на дно, щоб відштовхнутися". Зеленська розповіла, чому плаче вночі

Зеленська: Іноді потрібно дати собі можливість поридати
Фото: Олена Зеленська / Facebook

Дружина українського президента Олена Зеленська 21 червня в інтерв'ю The Telegraph розповіла, що після початку повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну періодично дозволяє собі плакати, але це стається дуже рідко.

Зеленська зізналася, що кілька разів прокидалася серед ночі від думок, що не знає, що робити далі і як їй бути.

"Чудово, що це було вночі й ніхто з моїх дітей це не бачив, тому що я маю завжди для них бути таким, знаєте, джерелом упевненості, – сказала дружина українського президента. – Кілька разів я давала собі поплакати, коли було зовсім тоскно. Але я це робила навіть свідомо, тому що я знаю, що мені іноді потрібно спуститися емоційно на дно, щоб відштовхнутися і знайти в собі сили далі, як то кажуть, плисти. Просто іноді потрібно дати собі можливість поридати".

За словами першої леді України, це трапляється дуже рідко.

"Бо завжди є чому порадіти", – зізналася вона.

Контекст:

Володимир Зеленський та Олена Кияшко (до заміжжя) познайомилися у шкільні роки. 2003 року вони одружилися. Пара має двох дітей. Дочка Олександра народилася 2004 року, син Кирило – 2013-го.

Зеленський офіційно обійняв посаду президента України 20 травня 2019 року. До цього він був керівником студії "Квартал 95", а його дружина – сценаристкою в цьому проєкті.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, яке розпочалося в лютому 2022 року, Зеленська разом із дітьми залишилася в Україні.

У вересні 2023 року в інтерв'ю ВВС Зеленська розповіла, що через війну їхня сім'я розділилася й вона з дітьми зараз живе окремо від чоловіка.