Могилевська вперше показала свого нового коханого на ім'я Валентин. Відео

Могилевська: Зазвичай мій чоловік проти якихось його фото у соцмережах
Фото: nataliya_mogilevskaya / Instagram

Українська співачка Наталія Могилевська 28 липня розмістила в Instagram відео, у якому її знято разом із коханим на ім'я Валентин.

Раніше співачка приховувала свого обранця від шанувальників. У ролику артистка позує разом із коханим та їхніми прийомними доньками на вокзалі. На відео зафіксовано, зокрема, обійми й поцілунок співачки з її коханою людиною.

"Дякую, любий, за відпочинок. Сьогодні ми їдемо до Києва. Наша відпустка закінчилася. Але як приємно згадати, як усе починалося, – написала артистка. – Зазвичай мій чоловік проти якихось його фото в соцмережах, але я дякую тобі, що ти дозволив мені поділитися цим зворушливим відео. Цілую тебе і дякую за квіти, люблю".

Контекст:

Співачка була двічі заміжньою. Перший чоловік Могилевської – бізнесмен Дмитро Чалий. Пара розлучилася 2005-го, за рік після весілля. 2006 року співачка вийшла заміж за підприємця Єгора Долініна. Подружжя прожило у шлюбі п'ять років.

Могилевська зараз живе в заміському будинку разом зі своїм коханим на ім'я Валентин. У неї є дві прийомні доньки – про це співачка вперше заявила 31 грудня 2023 року. За словами артистки, вона вдочерила їх на початку повномасштабної війни проти України. 12-річна Мішель і чотирирічна Софія – рідні сестри.